JAFLE Projesinin Son Online Toplantısı Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin koordinatör olduğu “The Journey of Unemployed Adults from Financial Literacy to Enterpreneurship (JAFLE)” isimli Avrupa Birliği Erasmus + projesinin son çevrim içi toplantısı 19.07.2023 tarihinde yapıldı.

Toplantıda, daha önce hazırlanan finansal okuryazarlık eğitim programı gözden geçirildi. Ayrıca pilot eğitimde uygulanacak ön test-son test ile diğer araç ve yöntemler tartışıldı.

İşsiz yetişkinlerin işgücü piyasasına erişim olanaklarını artırmak ve istihdamlarını teşvik etmek üzere yeni bir finansal okuryazarlık eğitim programı oluşturmayı amaçlayan projenin 2024 Şubat ayı sonunda tamamlanması planlanıyor. Projede E-School (Yunanistan), Formative Footprint (İspanya), Klaipedos Valstybine Kolegijakvk (Litvanya) ve Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER)’in ise ortak olarak yer alıyor.