JAFLE Projesinde Bir Çevrimiçi Toplantı Daha Yapıldı

JAFLE Projesinde Bir Çevrimiçi Toplantı Daha Yapıldı

“The Journey of Unemployed Adults from Financial Literacy to Entrepreneurship (JAFLE)” isimli Avrupa Birliği Erasmus + projesinde 28.08.2023 tarihinde bir çevrimiçi toplantı daha yapıldı.

Toplantıda, ortaklarla birlikte hazırlanan finansal okuryazarlık eğitim programının eksiklikleri üzerinde duruldu ve bunların giderilmesi için yapılması gereken işlemler tartışıldı. Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan pilot eğitimin ayrıntıları üzerinde görüşüldü. Ayrıca Eylül ayında Yunanistan’da yüzyüze yapılacak olan uluslararası toplantının programı da gözden geçirildi.  

2022 Şubat ayında başlayan projede işsiz yetişkinlerin işgücü piyasasına erişim olanaklarını artırmak ve istihdamlarını teşvik etmek üzere yeni bir finansal okuryazarlık eğitim programı oluşturmak amaçlanıyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin koordinatör olduğu projede E-School (Yunanistan), Formative Footprint (İspanya), Klaipedos Valstybine Kolegijakvk (Litvanya) ve Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER) ortak olarak yer alıyor.

Yorumlar kapalı.