JAFLE Projesinin 4. Uluslararası Toplantısı Yunanistan’da Yapıldı

JAFLE Projesinin 4. Uluslararası Toplantısı Yunanistan’da Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin koordinatör olduğu “The Journey of Unemployed Adults from Financial Literacy to Enterpreneurship (JAFLE)” isimli Erasmus + projesinin 4. uluslararası toplantısı 21-22.09.2023 tarihlerinde Yunanistan’ın Karditsa kentinde gerçekleştirildi. Toplantıya Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ni temsilen proje yürütücüsü Prof.Dr. Hatice YURTSEVER ve Araştırmacı Doç.Dr. Pınar PEHLİVAN katıldı.

E-School’un evsahipliği yaptığı toplantı, Proje Koordinatörü Prof.Dr. Hatice YURTSEVER’in projenin gelişimi hakkındaki sunumuyla başladı. Daha sonra Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan pilot eğitimin ayrıntıları üzerinde görüşüldü. Ayrıca e-learning platform gözden geçirilerek eksikleri tartışıldı.

28.02.2022 tarihinde başlayan projede işsiz yetişkinlerin işgücü piyasasına erişim olanaklarını artırmak ve istihdamlarını teşvik etmek üzere yeni bir finansal okuryazarlık eğitim programı oluşturmak amaçlanıyor. Projede E-School (Yunanistan), Formative Footprint (İspanya), Klaipedos Valstybine Kolegijakvk (Litvanya) ve Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER) ortak olarak yer alıyor.

Şubat 2024 tarihinde tamamlanacak olan projenin kapanış toplantısının Manisa’da yapılması planlanıyor.

Yorumlar kapalı.