JAFLE Projesinin Kasım Ayı Online Toplantısı Yapıldı

“The Journey of Unemployed Adults from Financial Literacy to Entrepreneurship (JAFLE)” isimli Avrupa Birliği Erasmus + projesinin Kasım ayı toplantısı 07.11.2023 tarihinde yapıldı.

Toplantıda, ortakların kendi ülkelerinde pilot eğitimlerini tamamlamaları ve pilot eğitimde yapılan anketlerin sonuçlarının değerlendirilmesi konuları üzerinde duruldu.  Ayrıca proje yönetimi açısından gerekli prosedürlerin yerine getirilmesi konusunda hatırlatmalar yapıldı. 2022 Şubat ayında başlayan projede işsiz yetişkinlerin işgücü piyasasına erişim olanaklarını artırmak ve istihdamlarını teşvik etmek üzere yeni bir finansal okuryazarlık eğitim programı oluşturmak amaçlanıyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin koordinatör olduğu projede E-School (Yunanistan), Formative Footprint (İspanya), Klaipedos Valstybine Kolegijakvk (Litvanya) ve Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER) ortak olarak yer alıyor.