JAFLE Projesinde Yılın Son Toplantısı Yapıldı

JAFLE Projesinde Yılın Son Toplantısı Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi koordinatör olduğu ve Avrupa Birliği Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında desteklenen “The Journey of Unemployed Adults from Financial Literacy to Entrepreneurship” JAFLE projesinde 2023 yılının son online toplantısı yapıldı. Proje, işsiz yetişkinlerin işgücü piyasasına erişim olanaklarını artırmak ve istihdamlarını teşvik etmek üzere yeni bir finansal okuryazarlık eğitim programı oluşturmayı amaçlıyor. E-School (Yunanistan), Formative Footprint (İspanya), Klaipedos Valstybine Kolegijakvk (Litvanya) ve Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER) ise proje ortağı olarak yer alıyor.

Toplantıda, her ortağın yapacağı pilot eğitimlerin son durumu ile eğitim hakkındaki raporlar konuşuldu. Bunun yanısıra ortakların kendi ülkesinde yapacakları kapanış etkinliği hakkında bilgi alındı ve ortaklar Şubat 2024’de Manisa’da yapılacak kapanış toplantısına davet edildi.

Proje yönetimi açısından gerekli prosedürlerin yerine getirilmesi konusunda yapılan hatırlatmaların ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar kapalı.